Mila je krenula put Philadelphije: „Idemo dalje i nadamo se najboljem“

Roditelji djevojčice Mile Rončević, čija je borba za život kćeri ujedinila cijelu Hrvatsku, dobili su od američke bolnice plan liječenja i račun od 2,3 miliona dolara. Za taj novac Mila će primiti dvije hemoterapije i transplantaciju.

Porodca Rončević jutros je iz Rijeke krenula put zagrebačkog aerodroma, odakle su odletjeli za Philadelphiju. Milu će odmah na aerodromu u SAD-u dočekati medicinski tim Children’s Hospital of Philadelphia. 

Roditelji Mile Rončević sinoć su, podsjetimo, dobili potvrdu iz Children’s Hospital of Philadelphia da će Milu u utorak primiti na liječenje u tu bolnicu, kao i plan liječenja. Kako je rekla Milina majka Sanja Matijević Rončević, cijena koju su u toj bolnici formirali iznosi nešto manje od 3 miliona američkih dolara, a s popustom to će biti oko 2,3 miliona dolara.

Ažurirani podaci na stranici Lifeformila, objavljeni nešto iza 18 sati u ponedjeljak, govore da je prikupljeno više od 34 miliona kuna.

Iz minute u minutu, iz sata u sat, i dalje se prikuplja novac za malenu Milu Rončević. Neslužbene informacije govore da je prikupljeno preko 34 miliona kuna, što je gotovo duplo više od potrebnih 18 miliona za liječenje.

Idemo dalje i nadamo se najboljem, kazali su juče roditelji.

N1

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password