Meghan i Harry dali ime sinu

Dva dana nakon rođenja, vojvotkinja i vojvoda od Sussexa Meghan i Harry dali su ime svom sinu – Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

 Par je danas s dječakom pozirao u palači. Princ Harry ga je ponosno držao u naručju, a Meghan je nasmiješena stajala pored njega.

„Osjećaj je čaroban, a roditeljstvo nevjerojatno. Pokraj sebe imam dvojicu najboljih muškaraca, stoga ne mogu biti sretnija. On ima predivan karakter, nevjerojatno je dobar i miran. Ostvarenje je mojih snova…, ovo su bili nevjerojatni dani“, kazala je Meghan.

Harry je u šali dobacio da „ne zna od koga je dječak naslijedio takav karakter“.

Dječačić, koji je rođen prije dva dana u londonskoj bolnici Portland tijekom predstavljanja je čitavo vrijeme spavao. Bio je ogrnut bijelom dekicom, a glava mu je bila pokrivena kapicom. 

Na pitanje novinara tko će ga kasnije čuvati Meghan je odgovorila da o tomu još nisu razgovarali.

„Svi kažu da dijete sve mijenja, osobito tijekom prva tjedna djetetova života, no meni se čini kako se i u ova dva dana već puno toga promijenilo. Sjajan je osjećaj postati roditelj. Otac sam samo dva i pol, tri dana ali, mogu reći da smo presretni što imamo svoje klupko sreće“, kazao je princ Harry.

Meghan se na kraju zahvalila svima na lijepim željama te kazala da će nakon predstavljanja medijima s malenim princom otići na upoznavanje kod kraljice Elizabete II. i ostalih članova kraljevske obitelji.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password