Kovačević: Crnadak ne govori istinu, Pacoli nikada nije dolazio u Banjaluku

Direktor Aerodroma Banjaluka Duško Kovačević demantovao je današnju izjavu ministra inostranih poslova BiH Igora Crnatka. Kovačević je rekao za RTRS da ministar inostranih poslova samoproglašenog Kosova Bedžet Pacoli nikada nije službeno ili privatno sletio na banjalučki aerodrom i da Crnadak ne govori istinu.

Izjavu ministra spoljnih poslova BiH Igora Crnatka da je Bedžet Pacoli imao sastanak u Banjaluci sa predsjednikom Srpske Miloradom Dodikom, demantovao je i sam Bedžet Pacoli i to u intervjuu koji je dao za Dnevni avaz u martu ove godine.

Tada je potvrdio da je prvi put u službenoj posjeti BiH, kao ministra samoproglašenog Kosova, te da je prije toga, poljednji put u BiH bio na proputovanju prije osam godina.

Zato se, kaže, poželio da ponovo dođe u Sarajevo i prođe Baščaršijom. Podsjetio je i da je 1974. u Švrakinom selu, kod Sarajeva, služio vojsku tadašnje JNA.

Crnadak je, na konferenciji za novinare rekao da je Dodik dočekao Pacolija na aerodromu, kada je on zadnji put bio u Banjaluci, imao sa njim poslovni sastanak, i nakon toga druženje nastavio u kafani.

RTRS

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password