Košarkaš priznao da je suprugu prevario sa 50 žena

Penzionisani košarkaš Džejson Maksijel koji je igrao za Detroit Pistons, šokirao je javnost kada je u emisiji pod nazivom „Fix My Life“ priznao da je suprugu tokom braka prevario s više od 50 žena, a da je do sada spavao s ukupno 341 ženom.

Džejson i Brendi Maksijel vjenčali su se 2010. godine nakon devetogodišnje veze. Imaju šestogodišnjeg sina Džejsona Maksijela II. Epizoda je snimana prije godinu dana, ali je tek objavljena na kanalu Opra Vinfri Netvork.

Iako je znala da je njen muž bio nevjeran, Brendi je bila slomljena kada je čula cifru od 50 žena u njihovim životima. Rekla je kako je to odvratno.

Voditeljka je pitala Brendi u čemu je razlika ako je prevario sa 10 ili 50, na šta je ona kazala da je mislila da je prevario samo s osam žena što joj je takođe mnogo.

Preplavile su je emocije i napustila je emisiju, a voditeljka je krenula za njom dok je Džejson ostao da sjedi.

Nakon što je ona otišla, priznao je da je tokom života imao 341 ženu. Kazao je i kako je išao na medicinske provjere jer je mislio da je zavisnik od seksa, ali se ispostavilo da nije. Istakao je da je možda time tražio nešto drugo, a ne samo seks. Smatrao je to jednom vrstom bega, kako kaže.

U epizodi su izašli na vidjelo i njegovi problemi sa laganjem i alkoholom. Godinu dana kasnije nije utvrđeno da li su još zajedno, ali je Brendi objavila niz fotografija bez vjenčanog prstena.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password