Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić preselili se u novi dom!

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić posljednjih godina često su zbog njegovog angažmana u Rusiji bili razdvojeni. Kako bi prevazišli razdaljinu, Jelena i njihova ćerka Nina putovale su često kod Ivana, ali pjevačica sada ne krije radost što se glumac vratio i što će kao prava porodica dočekati predstojeće praznike.

“Drago mi je što je u Srbiji i što ne moramo da putujemo više. Mada, mi smo dosta vremena provodile u Rusiji. Bili smo u Moskvi i u Sankt Peterburgu. To je bilo sjajno, nismo ni osetile taj vremenski period koji je bio dug jer smo često bili zajedno. Sada je u Beogradu”, pohvalila se pjevačica.

Više od sedam godina ova tročlana porodica živela je u centru Beograda, ali su prije nekoliko mjeseci prodali nekretninu koju su imali u krugu dvojke i kupili kuću na Voždovcu. Ćerki Nini nije predstavljalo problem da promjeni osnovnu školu, dok su im prve komšije u novom kraju porodica legendarnog glumca Ljubiše Samardžića s kojom dijele ogradu.

“Mnogo mi je drago što smo centar grada zamenili kućom u mirnijem dijelu grada, naročito mi prija što je šuma pored naše kuće. Svežiji je vazduh, imamo dvorište, a za dijete je dosta lakše. Nekako je sve komotnije, to sam primjetila. Kao dijete sam odrasla u kući, apsolutno sam se saživjela sa kućom odmah. Nisam morala da se privikam, dok je Ivanu, koji je odrastao u zgradi, sve ovo novo. Nina je isto živnula”, objašnjava pjevačica.

Jelena Tomašević će Novu godinu dočekati radno u Banja Luci, ali ističe da joj to neće predstavljati problem da već sutradan bude sa svojom porodicom na okupu.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password