JEDE SAMO JEDNOM DNEVNO Najzgodnija manekenka na svijetu OTKRILA TAJNU DOBROG IZGLEDA

Lijepa manekenka Naomi Kembel u intervjuu govorila o svojih navikama u ishrani, a zbog onoga što je rekla, fanovi su je napali da daje loš primjer djevojčicama.

Naomi Kembel je manekenka, to već znate, kao što znate i da je bila supermodel kada se supermodelima nije mogao zvati baš bilo ko. Imala je više nego uspješnu makensku karijeru, zbog koje je morala ozbiljno da vodi računa o svojoj liniji.

Kako je to radila i da li se izgladnjivala, ne znamo sa sigurnošću, ali znamo da se trudi da i danas, u 49. godini, održi vitku liniju. Međutim, ono što je neke naljutilo je to što je izjavila da ograničava sebe samo na jedan obrok dnevno! Inače, ona je ranije govorila da prosto jede niskokaloričnu hranu…

– Jedem ručak. Ručak je i moja večera jer, zapravo, jedem samo jednom dnevno – rekla je Naomi odgovarajući na pitanje o tome kako izgleda njena nedjeljna rutina. Ipak, ona je dodala da se nedjeljom malo i opusti, odnosno popusti ta svoja pravila u ishrani, pa “napravi desert, kolačiće i puding”.

Međutim, to nije spriječilo ljude da pokažu svoje razočaranje.

“Užas, koliko neodgovoran komentar, stidi se”, “zdravlje je mnogo važnije od izgladnjivanja”, samo su neki od komentara na ovu Naominu izjavu.

Kembelova je ranije nekoliko puta govorila o tome da je ograničavala sebi hranu pred važne revije.

– Ako želim da ne jedem čitavog dana, onda samo pijem vodu i sokove. Zavisi kako se osjećam. Kada je vruće, ponekad bih samo pila sokove. Nikada to nisam unaprijed planirala. Nekada bi to trajalo dan, nekada dvije nedjelje. Važno je kako se osećam dok to radim – rekla je ona, prenosi Blic.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password