Iz Vrbasa izvučeno tijelo mladića, tužilac naredio obdukciju

U saobraćajnoj nesreći, koja se juče popodne dogodila na putu Banjaluka – Jajce, u mjestu Tijesno, poginuo je Luka Skopljak (24) iz Perućice, opština Jezero, potvrđeno je „Nezavisnim“.

Njegovo tijelo izvučeno je iz Vrbasa, gdje je sletio, a tužilac, koji je sa policijom obavio uviđaj, naredio je obdukciju.

Mira Miletić, sekretar Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, rekla je za „Nezavisne“ da su u toj saobraćajnoj nezgodi učestvovali golf, kojim je upravljao Srđan Kuzmić (34) iz Banjaluke, te teretno vozilo, za čijim volanom je bio Skopljak.

Po njenim riječima, u vozilu sa mladićem iz Jezera bila su još tri saputnika, koja su lakše povrijeđena.

Uviđaj je, kako je naglasila Miletićeva, izvršio dežurni tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva Dalibor Vrećo, sa pripadnicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka.

„Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nezgode, kao i obdukciju tijela nastradalog, a koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS“, rekla je Miletićeva.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password