HUMAN GEST Marija honorar od koncerta daje djevojci koja je u požaru IZGUBILA BUKVALNO SVE

Marija Šerifović (35) daće cijeli honorar od 4. koncerta u Sava centru Anji Stojanović, djevojci koja je u požaru na Novom Beogradu izgubila majku, oca, brata i dva psa.

– Vi koji živite u Beogradu vjerovatno znate za nevolju koja se dogodila na Novom Beogradu i požar u kojem je život izgubilo šest ljudi. Na društvenim mrežama se već 48 sati dijeli informacija vezano za djevojku koja se zove Anja, koja je ostala bez oba roditelja, brata i dva kućna ljubimca. Akcija je u toku, uplaćuje se novac za Anju, pa vas sve molim da uplatite koliko imate.

Kad ostanete bez ičega, ta mala pomoć znači.  Što se mene lično tiče, znate da je 26. marta trebalo da odrzim 4. koncert, koji je u ovom trenutku pomjeren za april. Ako to bude tako, super, a ako budemo u problemu sa svime što nas okružuje – pomjerićemo ga nekad za maj. Htjela sam da kažem da ću ja svoj kompletan honorar od 4. koncerta predati Anji i ovim putem apelujem na sve svoje zaposlene da se odreknu makar dijela honorara od 4. koncerta, da jednoj mladoj djevojci koja ima 22 godine pomognemo, da joj život makar bude lakši, jer ne sijmem ni da zamislim kakva je to situacija, katastrofa i užas – poručila je Šerifovićeva.

Podsjećanja, požar je izbio 22. marta, u višespratnici u Ulici Milutina Milankovića na Novom Beogradu.Vatrena stihija je buknula u 4.10 sati na osmom spratu zgrade, u stanu u kojem živi nepokretan čovjek (61) sa majkom, a zatim se proširio sve do desetog. Pored nepokretnog čovjeka, stradali su i tročlana porodica i bračni par.

Potpuno je izgorjelo osam stanova, a vatrogasci su zatekli stravične scene – ugljenisana tijela i uništene stanove.

– U tragediji je stradao A. S. (26) sa roditeljima Z. S. (59) i Lj. S. (56), dok je kćerka preživkela jer nije bila u kući pošto je otišla kod prijatelja – kaže izvor i dodaje da su u jednom od izgorkelih stanova nastradali stanari koji tu iznajmljuju stan.

– Sumnja se da je uzrok ove nezapamćene tragedije najvkerovatnije bila zapaljena cigareta. Za to zasad nema potvrde, ali je poznato da je muškarac bio pušač. U njegovom stanu se nalazila i boca sa kiseonikom, pa je moguće da je vatra zbog toga i buknula i napravila katastrofu – rekao je izvor Pinka.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password