Epilog tuče: Povrijeđen veliki broj navijača „Partizana“ i jedan policajac

Veliki broj navijača Fudblaskog kluba „Partizan“ i jedan policajac povrijeđeni su u današnjoj tuči dvije navijačke grupe crno-bijelih na naplatnoj rampi „Nais“ na auto-putu Beograd-Niš, rečeno je Beti u niškoj Hitnoj pomoći.

„Veći broj navijača naše ekipe zbrinule su na licu mesta i oni su odbili da budu prebačeni do Kliničkog centra. Do Kliničkog centra prebačeni su jedan policajac sa povredom noge i navijač sa povredom glave“, rekli su u Hitnoj pomoći.

Prema riječima ljekara, svi povrijeđeni imaju lakše povrede, uglavnom glave, ruku i nogu.

Dvije grupe navijača Fudblaskog kluba „Partizan“ sukobile su se danas oko 14.00 časova na auto-putu ka Surdulici, poslije čega je intervenisala policija i blokirala put, a potom omogućila normalno odvijanje saobraćaja.

U tuči su navijači koristili baklje, motke i kamenice.

Policija je intervenisala, pokušavajući da razdvoji dvije grupe, a, kako Radio-televizija Srbije nezvanično saznaje, auto-put u smijeru ka Nišu bio je blokiran nekoliko časova. Saobraćaj je u međuvremenu normalizovan.

Navijači „Partizana“ u velikom broju krenuli su ka Surdulici, gdje crno-bijeli protiv „Mladosti“ igraju finale Kupa Srbije sa početkom u 19.00 časova.

Uprava „Partizana“ tražila je ranije da se ta utakmica, zbog malog kapaciteta stadiona i mogućnosti sukoba frakcija navijača ne igra u Surdulici, ali Fudbalski savez Srbije to nije prihvatio.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password