Džoni Dep dolazi u Beograd, nastavlja snimanje novog filma

Zvijezda filmova “Pirati sa Kariba”, “Ubistvo u Orient Express” i “Fantastične zvijeri” u Beograd stiže krajem januara, gdje će provesti nekoliko nedjelja kako bi nastavio snimanje filma “Minamata”, o slavnom ratnom fotografu Eugeneu Smithu, saznaje Blic.rs.

Slavni glumac započeo je snimanje filma u Japanu, koji će se baviti životnom pričom legendarnog fotografa koji je razotkrio trovanje živom stanovnika japanskog grada Minamata, koje je prouzrokovano ispuštanjem teških metala iz hemijske fabrike kompanije „Čiso“.

Očekuje se da će Dep već posljednje sedmice januara stići u Beograd, gdje će nastaviti sa snimanjem.

„Depov agent boravio je krajem decembra u Beogradu da bi dogovorio posljednje detalje sa srpskim dijelom ekipe oko snimanja filma i njegovog boravka u gradu. Ako se snimanje u Japanu završi u planiranom vremenu, Dep će s ekipom stići u Beograd posljednje nedjelje januara“, naveo je izvor portala Blic.rs, upućen u realizaciju ovog projekta.

Glumac je poznat po tome da je vrlo profesionalan u svom poslu i da ne voli da ga išta ometa tokom snimanja, zato se spremaju posebne mjere sigurnosti kako bi Dep mogao nesmetano da snima u Beogradu.

„Ovo nije prvi put da Dep dolazi u Beograd, pa dio organizacije u Beogradu tačno zna kakvu privatnost treba da mu ponude, ali i aktivnosti. Takođe, potrudili su se da Depu i ostatku ekipe ništa ne nedostaje ni u jednom trenutku, pa će sem srpskim specijaliteta imati izobilje mnogih drugih đakonija iz internacionalnih kuhinja“, kazao je.

Nakon Srbije, planirano je da Dep nastavi snimanje u Crnoj Gori.

„Krajem februara i početkom marta filmska ekipa, uključujući i glavnog glumca, snimaće dvije sedmice u Tivtu. Dio seta će morati da se gradi u studiju jer se radi o specifičnom periodu i radnja se dijelom dešava u New Yorku, a dijelom u Japanu“, istakao je direktor kuće “Work in Progress” Aleksandar Tadić.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password