Džej Lo tvrdi: Muškarci su beskorisni do svoje 33. godine

S obzirom na bivše partnere s kojima je bila u vezama i brakovima, a među kojima su Pi Didi, Ben Aflek i Mark Entoni, Džej Lo je savjetovala djevojke i žene po kojim kriterijumima da izaberu savršenog muškarca.

Lopez je u Tinderovom serijalu „Sezona odabira“ pomagala djevojci, pod imenom Bruk, da nađe momka.

Osim što ju je savjetovala da otpiše tipa koji je u svojoj biografiji napisao da ne može da bude sa ženom koja čuva kečap u frižideru, Džej Lo je otkrila da misli da ne vrijedi petljati se sa momcima mlađim od 33 godine, piše indeks.hr.

Džejn Grir, autorka knjige „Šta sa mnom? Neka vam sebičnost ne uništi vezu“ donekle je saglasna sa glumicom.

„Muškarci su do tridesetih gradili karijeru i osiguravali finansijsku stabilnost, zbog čega su nakon tridesete sigurniji u životu. Zbog toga imaju zrelost koja dolazi s postignućima, iskustvom i uspjehom. Puno muškaraca u dvadesetim ide iz veze u vezu, a onda, kad napune 30, upoznaju ženu i spremni su za brak“, kaže ona.

Sa druge strane, čini se da je Dženifer Lopez pronašla svog muškarca. Nedavno je objavila fotografiju kako leži na plaži sa svojim izabranikom, bivšim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom (42), a američki mediji spekulišu da na ruci nosi vjerenički prsten.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password