DODIK: IDEMO NA VELIKU POBJEDU, RADOJIČIĆ KANDIDAT U BANJALUCI

redsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da ta stranka na lokalnim izborima ide na veliku pobjedu, uključujući izbornu jedinicu tri u kojoj tradicionalno ima dobre rezultate.
„U svim opštinama gdje imamo načelnike idemo na pobjedu, a tamo gdje ih nemamo idemo na to da dobijemo naše načelnike uz podršku partnera. Naš kandidat u Banjaluci je /Igor/ Radojičić. Okupljamo skoro 80 odsto političkog kapaciteta u podršci ovakvom prijedlogu. Radojičić to zaslužuje jer je uradio ozbiljan posao i to su građani vidjeli“, rekao je Dodik.

On je, uoči sastanka Izvršnog komiteta SNSD-a sa rukovodstvom lokalnih odbora ove stranke iz izborne jedinice tri u Banjaluci, istakao da SNSD izlazi na izbore sa obrazom jer je učinio mnoge dobre stvari.

„To neće pokvariti različite neistine koje se šire u javnom prostoru“, naglasio je Dodik.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Igor Radojičić rekao je da je danas održan sastanak devet političkih partija na kojem je usaglašen koalicioni dogovor koji će biti potpisan do kraja mjeseca.

„To je blok koji u Banjaluci ima podršku najmanje dvije trećine građana i koji će obezbijediti stabilan razvoj Banjaluke i u naredne najmanje četiri godine“, istakao je Radojičić.

Izbornu jedinicu tri čine Banjaluka, Čelinac, Kotor Varoš, Kneževo, Mrkonjić Grad, Šipovo, Jezero, Ribnik, Kupres, Istočni Drvar i Petrovac.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password