DNS: Mi ne blokiramo, već radimo na razvoju

Opštinski odbor DNS-a Nevesinje odbacuje navode da oni koče infrastrukturne projekte u ovom mjestu dok im koalicioni partneri iz SNSD-a ne ispune određene zahtjeve.

“To je licemjeran pokušaj prebacivanja odgovornosti i traženja krivca za sopstvene greške, pokušaj kićenja tuđim perjem i nastavak minimiziranja i ponižavanja  DNS-a  kao stranke i svih njenih članova  iz nama neshvatljivih razloga“, navodi se u saopštenju DNS-a Nevesinje.

Oni dodaju da se funkcioneri  DNS-a na svim pozicijama ponašaju odgovorno prema Republici Srpskoj i svim njenim građanima  i  odlučni su  da  poboljšaju  uslove za život i rad i predano rade na tome.

“OO DNS a  u Nevesinju  u saradnji sa direktorom Puteva gospodinom Nenadom Nešićem nikada nije stavio stranačke ili pojedinačne interese ispred interesa građana Nevesinja . Radimo u Nevesinju , naši poslovi su ovdje , naša adresa stanovanja je u Nevesinju, naše porodice, naša djeca i ne postoji  mogućnost  da  mi  bilo šta kočimo niti da utičemo na dinamiku  radova  i  uopšte  na  bilo  kakve  radove  u  Nevesinju“, kaže se u saopštenju.

Ističu da se OO DNS Nevesinje bori za razvoj Nevesinja  preko kadrova DNS -a koji su na pozicijama da mogu da pomognu , a da se to  najbolje vidi  kroz činjenicu koliko  se  Nenad Nešić   zalaže za  istok  Republike Srpske i  Hercegovinu.

Nenad Nešić i Nebojša Žerajić u Nevesinju

Predsjednik OO DNS a Nevesinje  Nebojša Žerajić napominje da je urađena Ulica  cara Dušana , da će biti urađena i Ulica Miloša Obilića, te da će  radovi na kružnom toku početi u narednih nekoliko dana.

Bivši predsjednik OO DNS Nevesinje i potpisnik koalicionog sporazuma Miljan Đerić  napominje da koalicioni sporazum  od opštinskih izbora nije ispunjen od strane SNSD-a.

“Takođe se pojedinci iz SNSD-a trude da omalovaže i da na svakom koraku minimiziraju doprinos DNS-a , što se vidjelo prvi dan formiranja skupštinske većine kada su bez saglasnosti stranaka potpisnica sporazuma o podršci načelniku  SNSD a u skupštinsku većinu  „privukli“  tri odbornika  od kojih su neki ekstremno radili protiv načelnika Avdalovića, a ispoštovane su i one stranke i pojedinci čiji je rezultat bio na  nivou statističke greške . DNS je druga stranka po snazi od potpisnica sporazuma i sa pravom smo nezadovoljni odnosom unutar koalicije i sa time je upoznat i vrh stranke i sam predsjednik Marko Pavić “, navode se Đerićeve riječi u saopštenju DNS-a Nevesinje.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password