DANIMA NIJE IMALA ŠTA DA JEDE, ALI NIKOM NIJE REKLA DA JOJ JE TEŠKO: Drugarice Dragane Tripić kroz suze progovorile o pokojnoj novinarki, njihove riječi BOLE!

Dragana Tripić prije nekoliko dana je izvršila samoubistvo u svom stanu u beogradskom naselju Mirijevo. Njeno beživotno tijelo pronašla je njena ćerka, a Dragana je u trenutku smrti imala 58 godina.

Brojni prijatelji, kolege, poznanici ispratili su novinarku na vječni počinak juče na groblju Lešće.

„Poznavala sam Draganu dvadesetak godina, stalno smo putovale zajedno dok sam se bavila novinarstvom, mislim da sam jedno 30 puta spavala sa njom na nekim putovanjima, u istom krevetu. Kada sa nekim spavate, doručkujete, ručate, večerate, provodite 24 sata dnevno, onda ga dobro upoznate. Bila je veoma vrijedna žena, nije odbijala nijedan posao, radila je po nekoliko poslova kako bi ćerku odgajila i izvela na pravi put, pošto je samohrana majka. Bila je jako ponosna žena. Do poslednjeg trenutka nije otkrivala da joj je jako teško, da nekoliko dana nije imala šta da jede. Bila je ponosna i nije htjela da se vidi da nema“, kaže Simonida Milojković, Draganina koleginica i prijateljica.

„Ja uvijek ovo doživljavam stresno i za ljude koje ne poznajem kad dođem na sahranu, a pogotovo Draganu, sa kojom sam se družila 30 godina i ja i moja djeca, dolazila je kod njih kući. Ako Bog da da joj bude bolje na onom svijetu, na nekom boljem mjestu, ne znam šta da kažem stvarno, žao mi je njene ćerka Saške mnogo“, pričala je Zlata u „Premijeri“ kroz jecaj.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password