CRKVENA OPŠTINA MOSTAR I DOBROTVOR: Poziv svima koji su u potrebi da se jave, poziv i volonterima koji žele da pomognu da se jave

Srpska pravoslavna crkvena opština mostarska zajedno sa svojim Humanitarnim društvom ”Dobrotvor” poziva lica starije životne dobi, iznemogle, bolesne i sve one koji nisu u zakonskoj ili drugoj mogućnosti da odu u nabavku namirnica i lijekova da im se slobodno obrate.

”Mi ćemo im pomoći u svemu što im je neophodno”, poručio je mostarski paroh Radivoje Krulj.

Iz Crkvene opštine i ”Dobrotvora” pozvali su sve zainteresovane volontere koji mogu i žele pomoći da se takođe jave.

Kontakt telefon i sa starije osobe i za volontere je +38763799707 (sveštenik Radivoje Krulj).

Srpska pravoslavna crkvena opština mostarska apeluje na sve svoje parohijane i sve građane Mostara da u ovim danima iskušenja izazvane pandemijom virusa korona ostanu u svojim domovima i poštuju sve mjere nadležnih.

”Bilo bi lijepo da po preporuci naše eparhije svi zajedno u svojim domovima tačno u podne, svakog dana, uputimo svoje molitve Bogu, svako na sebi svojstven način, da nas spasi i izbavi od ovog iskušenja”, navodi sveštenik Krulj.

Na području Mostara za sada je sedam oboljelih od virusa korona i veliki broj osoba u samoizolaciji.

Na snazi je naredba Kriznog štaba da je zabranjeno kretanje osobama starijim od 65 i mlađim od 18 godina, a veliki broj pravoslavnog stanovništva u Mostaru je starije životne dobi.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password