Ćorić: SNSD za ravnomjeran razvoj i jaku Srpsku

BIJELJINA – Na predizbornoj tribini SNSD-a u Gornjoj Bukovici poslanički kandidati ukazali su na niz infrastrukturnih problema koji u ovom semberskom selu nisu riješeni i najavili pomoć da se stanje komunalne infrastrukture popravi.

„Infrastrukturni problemi su evidentni na svakom koraku, počevši od neuređenog korita rijeke, koja često plavi oranice, pa do nepovezane asfaltne mreže sa Ugljevikom“, rekao je nosilac liste SNSD za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Nedeljko Ćorić.

On je kritikovao lokalnu vlast, navodeći da je u nekim sredinama Bijeljine komunalna infrastruktura potpuno zapostavljena, a za vlast u Sarajevu koju čine i SDS i PDP rekao je da opstruiše podjelu 200 miliona KM od akciza za puteve.

„Zbog toga je važno da pažljivo odlučite i date svoj glas onim političarima koji čuvaju i grade Republiku Srpsku“, poručio je Ćorić.

Na tribini SNSD, koja je sinoć održana i u semberskom selu Vršani, poslanički kandidati ove stranke osudili su pokušaje blaćenja institucija Republike Srpske od pojedinih opozicionih političara i nekih medija i poručili da ih to samo ujedinjuje da osnaže i odbrane Srpsku.

„Srpska ima jake institucije koje predvode Milorad Dodik i Željka Cvijanović i očekujem da ćemo nakon velike pobjede na izborima imati još snažnije pozicije“, poručio je Ćorić.

On je rekao da je dokaz te snage i posjeta ruskog ministra inostranih poslova Sergeja Lavrova Banjaluci, kao svojevrsna potvrda za najbolju politiku u BiH.

Na tribini SNSD-a u Vršanima poslanički kandidati su ukazali na niz komunalnih problema u ovoj sredini i obećali da će pomoći u njihovom prevazilaženju, ističući da se vlast predvođena SNSD trudi da ravnomjerno razvija sve opštine i gradove Srpske.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password