BIVŠI VLASNIK FORMULE 1 U 89. POSTAJE OTAC On i njegova 45 godina mlađa supruga čekaju sina

Nekadašnji vlasnik Formule 1 Berni Eklston (89) i njegova 45 godina mlađa supruga Fabijana Flosi čekaju prvo zajedničko dijete. Milijarder će u julu postati otac četvrti put.

Poznati par koji je trenutno na farmi u blizini Sao Paula u Brazilu, dobiće sina. Berni Eklston je radosnu vijest potvrdio danas za njemački Blick.

Eklston koji je četvorostruki djeda postaće otac (ponovo) nekoliko mjeseci prije svog 90. rođendana, u oktobru ove godine”.

– Da, termin je na ljeto, Nadam se da će on brzo naučiti da igra bekgemon (najstariju igru na ploči koja se praktikovala i u Persijskom carstvu, prim.a) – rekao je Berni za Blick.

A Fabijana se nadovezala:

-Kao rodietlji, samo imamo jednu želju – da se dijete rodi zdravo. Nadam se da nikada neće željeti da ima bilo šta sa Formulom 1”.

Eklston ima kćerku Deboru (65) koju je dobio sa prvom suprugom Ivi Bamford, kao i ćerke Tamaru (35) i Petru (31) koju ima sa bivšom suprugom Slavicom Radić.

Sa marketinškom direktorom Fabijanom Flosi vjenčao se 2012 – tri godine nakon razvoda od Slavice.

Sadašnju suprugu upozanao je na “World Motor Sport Council” gdje je ona inače obavljala poslovne sastanke, prenosi Žena Blic.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password