Autori URNEBESNOG VIDEA: Htjeli smo da nasmijemo prijatelje, ali nismo ni sanjali da ćemo NASMIJATI ČITAV BALKAN

„Polako, polako. Desna skija, Suade. Desna skija! Lijeva! Digni glavu, Suade! Digni glavu, ne u basamake! Medo je tamo, medooooo“, viče trener, dok nespretni skijaš pokušava da prati njegove instrukcije i ulijeće na skijama u šumu.

Gotovo da nema osobe koja proteklih dana bar jednom nije pregledala urnebesni snimak koji kruži društvenim mrežama.

Skijaš Suad, trener koji daje upute, ali i medo iz šume, brzinom svjetlosti postali su viralni hit i do suza nasmijali cijeli region.

Odrasli zajedno

Autori snimka su Dino Ramčilović i Suad Tabaković. Mlade Sarajlije iz šale su napravile video od 27 sekundi i njime nasmijale stotine hiljada ljudi.

Dino Ramčilović kazao je za „Avaz“ da nisu ni sanjali da će imati toliko pregleda i da će steći toliku popularnost.

– Iz ničeg je nastala ludnica. Taj dan smo skijali na Bjelašnici i dobro smo se zezali. Kad smo se vratili kući, objavili smo video na Instagramu. Ujutro, kad sam se probudio, ni sam ne znam koliko sam poruka dobio i koliko sam imao propuštenih poziva – kroz smijeh priča Ramčilović.

Kaže da na prvu nije znao o čemu se radi, da je pomislio da je nešto bilo ili da je nešto skrivio.

– Suad i ja smo dugogodišnji prijatelji, odrasli smo zajedno. Obojica smo sportisti, bavimo se raznim sportovima, od ribolova do skijanja, planinarenja, trčali smo i polumaraton. Snimak je, naravno, insceniran; Suad nije skijaš amater. Htjeli smo da nasmijemo prijatelje, ali nismo ni sanjali da ćemo nasmijati čitav Balkan – rekao nam je Ramčilović.

Snimili iz prve

Sam tekst i govor tijela na snimku su spontani, a video su snimili iz prvog pokušaja.

– Najmanje deset puta smo ga pregledali i sami se dobro ismijali, pa smo ga tek onda objavili na Instagramu. Inače, nismo pretjerano aktivni na društvenim mrežama i ne objavljujemo fotografije. A ovo nas je baš iznenadilo – kazao je „trener“ Ramčilović.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password